STER Advertentie
STER Advertentie

Anouk verrast vriend met thuiskomst na anderhalve maand Marokko

Anouk verrast vriend met thuiskomst na anderhalve maand Marokko
Instagram: anouk

Maandag 27 april 2020 - 10:56 uur

|

Door:

Milou

De Haagse zangeres Anouk is na anderhalve maand weer terug in Nederland. Ze zat sinds half maart vast in Marrakech, omdat alle vluchten naar Nederland geschrapt waren wegens de coronacrisis. Gisteren kon ze samen met 299 andere Nederlanders met de eerste repatriëringsvlucht eindelijk terug naar huis. Daar verraste ze haar vriend Dominique, die nog van helemaal niks wist. In een Instagramvideo deelt ze zijn verbaasde reactie:

Dankbaar
"Ik ben ontzettend dankbaar om weer met mijn gezin te kunnen zijn en besef me maar al te goed dat ik enorm veel geluk heb gehad om met de eerste vlucht mee naar huis te kunnen. Ik hoop dan ook dat iedereen die nog vast zit zo snel mogelijk weer naar huis kan komen"schrijft Anouk bij de video.

Lees ook: Zangeres Anouk vast in Marokko, onder andere Ali B schiet te hulp

Hulp

Anouk gaf vorige maand ouderen en gezinnen voorrang op de extra vluchten naar Nederland, met als gevolg dat ze zelf wekenlang vastzat in Marokko. Ze kreeg ze van alle kanten hulp aangeboden. Zo hielp Ali B haar aan astmapuffers en regelde Leontien Borsato een nieuwe verblijfplaats. Ook werden er acties gestart om geld in te zamelen voor een privéjet, maar daar wilde Anouk niks mee te maken hebben. "Geef het geld aan mensen die het écht nodig hebben!" 

Populair op FunX.nl

  • Fans herkennen Khloé Kardashian bijna niet terug op Instagram

  • Pedo-hunter vertelt over werkwijze: "We renden met 20 man achter hem aan"

  • Minthe (18) bekeerde zich tot de islam: "Ik vond liefde en rust in dit geloof"

  • Neef van Pablo Escobar vindt 18 miljoen dollar in geheime opslag

  • Rollercoaster Tycoon 3 tijdelijk gratis te downloaden

  • Jennifer Lopez en Maluma doen kapot sexy in nieuwe tweedelige clip