STER Advertentie
STER Advertentie

'Grote zorgen bij familie over bipolaire Kanye West'

Grote zorgen bij familie over bipolaire Kanye West
EPA

Vrijdag 10 juli 2020 - 10:43 uur

|

Door:

Thijn

Kanye West heeft zoals gewoonlijk weer grootse plannen, nu hij heeft aangekondigd dat hij president wil gaan worden, maar zijn familie maakt zich grote zorgen. De aankondiging zou niet goed zijn gevallen omdat zijn naasten zien hoe Kanye's bipolaire stoornis weer compleet de overhand krijgt.

Grote zorgen

Een bron in People Magazine vertelt dat het steeds heftiger wordt. "Het ging de afgelopen tijd goed met Kanye, maar hij blijft vanwege zijn bipolariteit last houden van stemmingswisselingen. De ene keer is hij manisch en dan weer depressief. Op dit moment verkeert hij weer in zo'n periode."

Lees ook: Kanye West als president? Dit zijn nu al de leukste memes

Kim Kardashian bezorgd

Zijn vrouw, Kim Kardashian, zou inmiddels flink bezorgd zijn. "Hoewel Kim hem steunt in alles wat hij doet, maakt ze zich ook zorgen. Net als de andere Kardashians, omdat die weer zien hoe stressvol dit voor Kim is. Kanye is ontzettend onvoorspelbaar, omdat hij soms wekenlang in een bepaalde gemoedstoestand verkeert en er geen peil op hem te trekken is. Na een poosje trekt het bij en is alles weer normaal. De familie hoopt dat dit nu ook het geval is."

#Vote4Kanye

Kanye lijkt zich er echter weinig van aan te trekken en is nog altijd van plan de nieuwe bewoner van het Witte Huis te worden. Op Twitter plaatste hij gisteravond een filmpje waarin hij laat zien hoe makkelijk het is om te stemmen.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Petitie: verwijder Kylie Jenner uit Cardi B en Megan Thee Stallion-videoclip

  • Gewapende overval op huis Nikkie de Jager

  • Nieuw-Zeeland al 100 dagen zonder coronabesmetting

  • Heftige beelden van bruidsshoot tijdens explosie Beiroet

  • Netflix komt met serie over gestoorde horrorverpleegster Ratched

  • Tim Hofman en QuinsDing woedend op Diana Gabriels in nieuwe #BOOS