STER Advertentie
STER Advertentie

Kelly Rowland: 'Ik voelde me tien jaar lang overschaduwd door Beyoncé'

Kelly Rowland: Ik voelde me tien jaar lang overschaduwd door Beyoncé
EPA

Woensdag 15 juli 2020 - 18:18 uur

|

Door:

Daisy

Kelly Rowland heeft in een interview voor The Voice Australië toegegeven dat ze zich jarenlang overschaduwd heeft gevoeld door Beyoncé. 

Vergelijken

In het interview spreekt ze met een deelnemer van The Voice Australië, Chris Sebastian, wiens broer Guy Sebastian een populaire artiest is in het land, winnaar van een seizoen van The Voice én ook nog eens jurylid bij The Voice waar Chris aan meedoet. Het gesprek gaat over mensen die hen met elkaar vergelijken. Kelly vertelt dat ze het gevoel herkent. "Kun je je voorstellen hoe het is als je in een groep zit met Beyoncé?!"

"Ik maakte mezelf helemaal gek met gedachtes als: ik mag deze jurk niet aan, want ze gaan zeggen dat het op kleding van Bey lijkt. Of ik kan niet zo'n nummer als dit zingen, want ze gaan zeggen dat het te veel op iets van Bey lijkt... Ze gaan je sowieso vergelijken!" 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een heel decennium 

Ze vervolgt: "Ik zou liegen als ik zeg dat het me nooit iets deed. Er is, als ik heel eerlijk ben, een heel decennium (tien jaar, red.) voorbijgegaan dat het een soort olifant in de kamer was. Het drukte als een zware last, constant op mijn schouders." 

Destiny's child 

Kelly zat samen met Beyoncé en Michelle Williams tot 2005 in Destiny's Child. De groep besloot uit elkaar te gaan en iedereen startte een solocarrière. Alleen in 2013 en 2018 kwam de meidengroep weer even samen voor de Super Bowl en voor een optreden van Beyoncé tijdens Coachella. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Petitie: verwijder Kylie Jenner uit Cardi B en Megan Thee Stallion-videoclip

  • Gewapende overval op huis Nikkie de Jager

  • Nieuw-Zeeland al 100 dagen zonder coronabesmetting

  • Heftige beelden van bruidsshoot tijdens explosie Beiroet

  • Netflix komt met serie over gestoorde horrorverpleegster Ratched

  • Tim Hofman en QuinsDing woedend op Diana Gabriels in nieuwe #BOOS