STER Advertentie
STER Advertentie

Tamar Braxton vertelt waarom ze een zelfmoordpoging ondernam

Tamar Braxton vertelt waarom ze een zelfmoordpoging ondernam
Instagram @tamarbraxton

Vrijdag 31 juli 2020 - 10:56 uur

|

Door:

Thijn

Begin deze maand werd Tamar Braxton met spoed naar het ziekenhuis gebracht na een overdosis medicijnen. De realityster had een zelfmoordpoging ondernomen. Voor het eerst doet Tamar nu haar verhaal over deze tragische beslissing.

Verraad

"De afgelopen elf jaar zijn er beloftes gedaan om mijn verhaal te beschermen en te portretteren met de authenticiteit en eerlijkheid die ik gaf", schrijft de 43-jarige op haar Instagrampagina. "Ik werd verraden, er werd misbruik van me gemaakt, ik was overwerkt en onderbetaald."

Lees ook: 'Tamar Braxton met spoed naar ziekenhuis na overdosis'

Kapot gaan

Tamar begon zich steeds slechter en slechter te voelen. "Ik was getuige van de langzame dood van de vrouw die ik was geworden, waardoor ik de motivatie verloor om te vechten. Het voelde alsof ik niet langer leefde. Ik bestond voor de omzet van bedrijven en kijkcijfers en daar ging ik aan kapot."

Zoontje

De realityster wil voorkomen dat anderen hetzelfde overkomt als haar en is daarom van plan zich voortaan meer in te zetten voor andere zwarte realitysterren die door het genre worden "uitgebuit". Daarnaast richt ze nu volledig haar focus op haar zoontje Logan. "Door middel van professionele hulp voor mijn hart Logan, die ik vergat in mijn moment van nood en wanhoop."

BEL 113

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand anders? Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via 113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Petitie: verwijder Kylie Jenner uit Cardi B en Megan Thee Stallion-videoclip

  • Gewapende overval op huis Nikkie de Jager

  • Nieuw-Zeeland al 100 dagen zonder coronabesmetting

  • Heftige beelden van bruidsshoot tijdens explosie Beiroet

  • Netflix komt met serie over gestoorde horrorverpleegster Ratched

  • Tim Hofman en QuinsDing woedend op Diana Gabriels in nieuwe #BOOS