STER Advertentie
STER Advertentie

EOTB-Yasmine deelt heftige beelden na zware mishandeling

EOTB-Yasmine deelt heftige beelden na zware mishandeling
Instagram: @yasminepierards

Dinsdag 11 augustus 2020 - 09:05 uur

|

Door:

Francesco

Yasmine Pierards van Ex on the Beach is na een zware mishandeling in het ziekenhuis beland. De realityster deelde de heftige beelden van haar ernstig toegetakelde gezicht in haar Instagram Stories en gaf daarbij uitleg van het heftige voorval. 

Afterparty

Yasmine schrijft dat het afgelopen zondagavond, na een afterparty bij haar thuis, uit de hand liep. Ze zou op een gegeven moment iedereen naar huis gestuurd hebben, maar een man die op de bank sliep weigerde weg te gaan.

Mishandeling

Toen Yasmine de man wakker maakte en vertelde dat het feestje voorbij was, liep hij verward naar haar slaapkamer en deed hij de deur op slot. Een angstige Yasmine verzocht de man nogmaals om naar huis te gaan, waarna hij de deur opende en naar haar woonkamer liep. Op dat moment verloor de realityster haar geduld.

"Ik begon tegen hem te schreeuwen en zei dat hij mijn huis moest verlaten. Toen ging hij door het lint en sloeg hij mij meerdere keren in mijn gezicht. Hij sloeg mij tegen de grond en bleef mij slaan en schoppen terwijl ik op de grond lag. Ik schrok van al het bloed op mijn gezicht, waarna ik mijn buren vroeg om de politie te bellen. Volgens de man was het mijn eigen schuld, omdat hij weg moest van mij."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gebroken neus

In haar Story geeft Yasmine aan de privacy van de man te respecteren en verdere stappen te zullen ondernemen. Eerder deelde zij toch een foto in haar Story van de man, maar die is inmiddels weer weggehaald. Yasmine wil met het delen van haar foto's iedereen waarschuwen om niet zomaar iemand te vertrouwen.

"Aangezien ik altijd mijn reality laat zien, wil ik jullie waarschuwen voor zulke duivelse mensen. Een man die een vrouw op die manier in elkaar kan slaan, is geen man en zal nooit een man worden. [...] Wees niet zo dom en naïef zoals ik en vertrouw niet zomaar iedereen. Mijn neus is trouwens gebroken, dus binnenkort heb ik een nieuwe neuscorrectie nodig en laat me zwijgen over de rest van mijn gezicht."

yasmine1Beeld: Instagram (@yasminepierards)

Populair op FunX.nl

  • Blacka wordt komende donderdag vrijgelaten uit gevangenis

  • 'The Lion King' krijgt tweede live-action film

  • Bikini-foto Kylie Jenner resulteert in 48.000 nieuw geregistreerde stemmers

  • Famke Louise houdt woord en bezoekt Diederik Gommers in ziekenhuis

  • Michelle (20) spaart zo veel mogelijk: "Ik ben niet van plan om in Nederland te blijven"

  • Merel van Amnesty International: "De politie 'weet' van tevoren wie de volgende crimineel wordt"