STER Advertentie
STER Advertentie

Kanye West praatte in het geheim met adviseur van Trump

Kanye West praatte in het geheim met adviseur van Trump
EPA

Woensdag 12 augustus 2020 - 19:21 uur

|

Door:

Daisy

Kanye West is nog steeds druk bezig met zijn poging om president te worden. Hij heeft afgelopen weekeinde een geheime ontmoeting gehad met Jared Kushner, de schoonzoon en adviseur van de Amerikaanse president Donald Trump. Dat meldt The New York Times.

gesprek bevestigd 

De ontmoeting vond plaats in Colorado, waar Kushner samen met zijn vrouw Ivanka Trump op reis was. Kanye was in de buurt met zijn gezin aan het kamperen en verliet zijn familie speciaal om Kushner en zijn vrouw te zien. De rapper bevestigde de ontmoeting min of meer via Twitter door te schrijven: "Ik ben bereid om een interview met de New York Times te doen over mijn ontmoeting met Jared." Volgens Kanye was het boek PowerNomics van Dr. Claude Anderson het onderwerp van gesprek. The Times betwijfelt dat. Zij vragen zich af wat Kanyes echte bedoelingen zijn bij zijn ambitie om de volgende president van de Verenigde Staten te worden. Volgens de krant zou hij mogelijk alleen een poging doen om zo stemmen bij Trumps rivaal Joe Biden weg te kapen.

Birthday party op de kieslijst

Kanye is er inmiddels in geslaagd om met zijn Birthday Party op de kieslijsten te komen in Colorado, Vermont en Oklahoma. De rapper is nog bezig met andere staten, ondanks dat hij al diverse deadlines miste. In Illinois is hij geweigerd omdat handtekeningen die Kanyes team verzamelde ongeldig zijn.

Populair op FunX.nl

  • Minthe (18) bekeerde zich tot de islam: "Ik vond liefde en rust in dit geloof"

  • Eerste kindje van Gigi Hadid en Zayn Malik geboren

  • Sammy (18) uitgescholden voor zwartjoekel: "Racisme nog steeds aanwezig in Nederland"

  • Neef van Pablo Escobar vindt 18 miljoen dollar in geheime opslag

  • 'Kim Kardashian is van plan te scheiden van Kanye West'

  • Famke Louise reageert bij 'Jinek' op kritiek #ikdoenietmeermee-actie