STER Advertentie
STER Advertentie

Dit is het nieuwe huis van Justin en Hailey Bieber

Dit is het nieuwe huis van Justin en Hailey Bieber
AFP

Dinsdag 15 september 2020 - 14:09 uur

|

Door:

Daisy

Justin en Hailey Bieber hebben een nieuw optrekje gekocht. De prijs van hun nieuwe onderkomen? Een kleine 25.8 miljoen dollar. De foto's die beschikbaar zijn van het onderkomen zijn dan ook jaloersmakend. 

Beverly hills 

Hun kersverse huis staat in Beverly Hills, een van de mooiste wijken van heel Amerika. Het landgoed van 2,5 hectare ligt verscholen in een 'gated community' in Beverly Park. Dat betekent dat de hele woonwijk is afgesloten voor buitenstaanders. Beverly Park staat bekend om de grote huizen en vele beroemdheden die er wonen. 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

zeven slaapkamers en tien badkamers

Het huis heeft twee verdiepingen en is gebouwd in de jaren '80. Recent heeft het huis een grote update gekregen, zodat het alle normen en ultramoderne voorzieningen van deze tijd heeft. De ingang van het huis is voorzien van zwart-wit geblokte tegels en een wenteltrap. Verder heeft het huis maar liefst zeven slaapkamers, tien badkamers, een grote woonkamer, een open familiekamer, formele eetkamer, studeerkamer, bibliotheek, fitnessruimte, thuisbioscoop en een gastronomische keuken. De grootste slaapkamer heeft ook nog eens een aparte zithoek. Bovendien heeft het huis dubbele kasten en heeft één van de badkamers vloerverwarming. 

buitenkant

Zoals bij elk enorm huis in Los Angeles heeft het huis tig balkons en grote ramen die uitkijken op de achtertuin en de heuvels van Californië. Buiten het huis is ook nog een zwembad, een tennisbaan, een patio met grote pizzaoven én open haard, een koivijver en een flink gazon. Het valt te betwijfelen of er genoeg ruimte is voor kinderen als Hailey en Justin daar straks aan beginnen... Ahum. 

 

Populair op FunX.nl

  • Blacka wordt komende donderdag vrijgelaten uit gevangenis

  • 'The Lion King' krijgt tweede live-action film

  • Bikini-foto Kylie Jenner resulteert in 48.000 nieuw geregistreerde stemmers

  • Famke Louise houdt woord en bezoekt Diederik Gommers in ziekenhuis

  • Michelle (20) spaart zo veel mogelijk: "Ik ben niet van plan om in Nederland te blijven"

  • Merel van Amnesty International: "De politie 'weet' van tevoren wie de volgende crimineel wordt"