Films, Series & TV

Serie update: 50 Cent heeft nog steeds de Power & meer...

  1. Newschevron right
  2. Serie update: 50 Cent heeft nog steeds de Power & meer...

Deze week was een week vol nieuws. Leuk nieuws. Als je een beetje into series bent tenminste. Er waren nieuwe trailers, bestaande series kregen er extra seizoenen bij en oude bekenden komen met nieuw werk op de proppen. Mooie dingen. Vanochtend ging ik er met Fernando in sneltreinvaart doorheen en hier kun je alles nog eens even op het gemakje teruglezen. Hoe lekker is dat?!

Power & Ballers

Het begon een beetje als een slow starter, maar Power groeide in seizoen 2 uit tot een echte vingerlikker. Niks anders dan blijheid toen 50 Cent en zijn vrienden bekendmaakten dat ze er nog een seizoen aanvast gingen plakken. Van dat derde seizoen is nu een korte teaser en die is weer dramatischer dan een schreeuwende vijfjarige, die haar ijsje op de grond heeft laten vallen. Goed dramatisch. Dat jet maar heel snel juli mag worden.

Ook Dwayne "The Rock" Johnson heeft de afgelopen tijd in de sportschool van alles op lopen tillen, zodat hij er weer lekker strak uitziet voor het tweede seizoen van Ballers. Afgelopen week keek hij alvast wat afleveringen en als de oud-worstelaar moeten geloven, dan gaat het weer smullen worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ik geloof hem wel, want in de eerste vier seconden van de trailer had ik al een dikke smile te pakken. "Wait. Are you Vin Diesel?". "No, I'm bigger and better looking.". En zo is het maar net, Dwayne!

Hou jij wel van een goeie 'urban' serie op z'n tijd, dan maakte ik hier een lijstje voor je. Veel plezier!

Feed The Beast

Deze week was de laatste aflevering van American Crime Story en dat was geweldig. Lekker om Cuba Gooding Jr. weer eens te zien, Courtney Vance was 'n baas als Johnnie Cochran en niemand speelt 'getergd' getergder dan Sarah Poulson. Maar wie mij vooral opviel was David Schwimmer, die je misschien nog wel kent als Ross uit Friends. Hij deed geen moment denken aan die slome nerd, die in de jaren '90 zo populair werd met z'n vrienden. Knap dat hij dat van zich af heeft weten te schudden. Vanaf eind mei mag hij dat nog eens proberen als hij gaat shinen in de nieuwe serie Feed The Beast van AMC.

Ja, dit is inderdaad een teaser waar je vrij weinig mee kan. Feed The Beast is in ieder geval het verhaal van twee vrienden, die samen een restaurant beginnen, omdat één van de twee door de maffia geterroriseerd wordt. Het is een remake van de Deense serie Bankerot en ik ben er dus best wel nieuwsgierig naar.

Top Gear

Ross is niet de enige Friend die weer van zich laat horen, ook Joey (Matt Leblanc) is binnenkort weer elke week te zien. Samen met nog wat andere knakkers vormt hij het nieuwe Top Gear team. Nadat Jeremy Clarkson ontslagen werd, vroeg iedereen zich af of het krankzinnig populaire autoprogramma nog wel te redden zou zijn. Nou, als we de trailer die deze week uitkwam moeten geloven, dan gaat de BBC gewoon lekker verder waar ze gebleven waren. Supercars van 400 miljardtriljoen euro, de meest bizarre experimenten en natuurlijk de Stig. Het zit er allemaal weer in. Mooi! Nu alleen nog afwachten hoe groot het gemis van Clarkson, Hammond en May gaat zijn.

Marseille

Nu Netflix in praktisch alle landen zit, beginnen ze ook te experimenteren met series van vreemde bodem. Vorig jaar deden ze dat al een beetje met Narcos (hoe gruwelijk was die?!) en vanaf 5 mei kun je kijken naar Marseille. Zie deze als het Franse antwoord op series als House Of Cards en Boss. Na 25 jaar de burgemeester van Marseille te zijn geweest moet Robert Taro het opnemen tegen de jonge hond Lucas Barres. Het zal je niet verbazen dat dit alles behalve gezellig gaat worden. Verwacht roddel en achterklap. Verwacht intriges. Verwacht enorme messen in ruggen.

bosch

Als je heel goed gaat op rauwe, grimmige politieseries en je hebt Bosch nog niet gezien, dan is het nu tijd om je stilletjes in een hoekje te gaan zitten schamen. Bosch is meesterlijk en daarom is het heel goed nieuws dat de geestelijk vader van deze spijkerharde politieman heeft aangekondigd, dat er een derde seizoen gaat komen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dit nieuwe seizoen is pas in 2017 koekeloerbaar, dus je hebt nog alle tijd om op het gemakje eerst even de twee andere seizoen te kijken. Doen hoor!

Gebeurt er komende week nog wat?

Wat dacht je van dit?

9 april Outlander (Starz) Seizoen 2

10 april The Girlfriend Experience (Starz) Seizoen 1
Fear The Walking Dead (AMC) Seizoen 2
House Of Lies (Showtime) Seizoen 5

11 april Detour (TBS) Seizoen 1
Hunters (Syfy) Seizoen 1

12 april The Tunnel (Sky1) Seizoen 2
Game Of Silence (NBC) Seizoen 1

14 april Orphan Black (BBC America) Seizoen 4

Ster advertentie
Ster advertentie