Films, Series & TV

Netflix documentaire Making A Murderer krijgt vervolg

  1. Newschevron right
  2. Netflix documentaire Making A Murderer krijgt vervolg

Door het hele land was het tijdens het aansnijden van de kalkoen gespreksonderwerp nummer één, Making A Murderer. Netflix dropte de tiendelige documentaire vorig jaar vlak voor de Kerst en al snel olievlekte het ongeloof van de kijkers over alle social media. Wat de fok was dit voor gekkenhuis?! Aan de waanzin komt nog geen einde, want Netflix heeft bekendgemaakt dat ze werken aan een tweede seizoen.

Zet je schrap voor wat spoilers.

Waar gaat het dan over?

Making A Murderer vertelt het verhaal van Steven Avery die, ondanks dat al het bewijs schreeuwt dat hij onschuldig is, wordt veroordeeld voor de moord op Teresa Halbach. Zijn veroordeling is het gevolg van politie, rechters en advocaten die op volle kracht hun eigen straatje proberen schoon te vegen. In seizoen twee strijden Avery's advocaten tegen een star en onwillig juridisch systeem in een poging om Steven's onschuld alsnog te bewijzen. Prettige wedstrijd.

Er is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn, maar met de datum van seizoen één in het achterhoofd ligt eind dit jaar voor de hand. We gaan het zien!

Ster advertentie
Ster advertentie