STER Advertentie
STER Advertentie

Zoon van X-Man krijgt eigen serie bij FX

Zoon van X-Man krijgt eigen serie bij FX

Maandag 25 juli 2016 - 10:40 uur

Het begon bij ABC met series als Agents of SHIELD en Agent Carter, daarna trok Netflix een heel blik superhelden open en nu gaat Marvel ook met FX in zee voor de X-Men spin-off, Legion. De samenwerking werd een tijd geleden al bekendgemaakt, maar nu is er ook bewegend beeld en bewegend beeld is altijd prettig.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stukje inhoud

De pest van unsafe sex is, naast jeuk op plekken waar je dat helemaal niet wil, dat je als man ook zo maar een kind kunt hebben zonder het te weten. Die van X-Men opperbaas Xavier heet David en David gaat niet helemaal lekker. David hoort stemmen in zijn hoofd. Elke stem stuurt één van zijn vele super powers aan. Helemaal prima natuurlijk, want van super powers kun je er nooit genoeg hebben. In tegenstelling tot zijn vader zet David zijn skills niet altijd in voor de goede zaak. Mooi. We love us a good bad guy.

Maker fargo

Als je na het kijken van de trailer denkt: "Wat ziet dit er allemaal arty farty uit.". Dat klopt! Legion is van de hand van Noah Hawley en die knutselde voor FX eerder al het kunststuk Fargo. Verwacht dus niet je standaard superheld-in-een-net-iets-te-strakke-paarse-maillot serie. Het wordt hopen op absurdistische krankzinnigheid en shots als deze, die eigenlijk niet op tv maar aan de muur van een museum thuishoren. Aan de muur van een museum met een lijstje eromheen. En met een net iets te vadsige bewaker ernaast.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Seriestress? Ga voor recencies van de beste én slechtste series ook naar npo3.

 

Populair op FunX.nl

  • Vrouw politieagent Derek Chauvin vraagt scheiding aan

  • Black Out Tuesday: muziekindustrie blijft een dag stil

  • Demonstranten vanmiddag de straat op in Amsterdam voor vreedzaam protest

  • Truck rijdt in op demonstranten in Minneapolis

  • In deze steden vonden er naast Amsterdam ook demonstraties plaats

  • Palestijn (32) met verstandelijke beperking doodgeschoten door Israëlische politie