Films, Series & TV

Nieuwe beelden van 'The Fate of The Furious' en 'Pirates of the Caribbean'

  1. Newschevron right
  2. Nieuwe beelden van 'The Fate of The Furious' en 'Pirates of the Caribbean'

De Super Bowl is één van de best bekeken Amerikaanse events op televisie. Het is dus het perfecte moment om nieuwe commercials te lanceren. Ieder jaar doen allerlei merken hun uiterste best om de vetste reclames neer te zetten, maar er komen ook vette nieuwe filmtrailers voorbij. Afgelopen nacht werden onder andere nieuwe trailers van 'Pirates of the Caribbean 5' en 'The Fate of The Furious 8' getoond.

Pirates of the Caribbean 5

Op 26 mei komt 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales' uit. In de nieuwste trailer is te zien hoe Jack Sparrow oog in oog komt te staan met de dood. Naast Johnny Depp, zijn ook Javier Bardem en Geoffrey Rush te zien. Ook Orlando Bloom zal terugkeren in de vijfde 'Pirates'-film.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Fate of The Furious

Het is alweer bijna tijd voor de achtste film in de Fast & Furious-franchise. Eerder kwamen al een teaser en een eerste officiële trailer uit. Gisteren werd er weer een nieuwe teaser gedropt waarin nog meer actie te zien is, maar vooral ook meer duidelijk wordt over het verhaal.

Dominic Toretto (Vin Diesel) kiest voor de bad side en sluit zich aan bij Cipher (Charlize Theron). Luke Hobbs (Dwayne Johnson), de rest van de 'familie' en voormalige vijand Deckard Shaw (Jason Statham) bundelen hun krachten om de strijd met hen aan te gaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie