STER Advertentie
STER Advertentie

Er komt een spinoff van Men In Black

Er komt een spinoff van Men In Black
YouTube: WillSmithVEVO

Dinsdag 3 oktober 2017 - 13:50 uur

|

Door:

Ginette

De mannen in het zwart keren terug! Maar helaas, niet zoals we ze gewend zijn. Sony heeft bekendgemaakt dat er een spinoff aankomt van Men in Black. Alleen dit keer zonder Will Smith en Tommy Lee Jones. Dit maakte Deadline bekend. 

Geheim agenten

In 1997, 2002 en 2012 waren Tommy Lee Jones en Will Smith te zien als geheim agenten die de aliens op aarde proberen te verdrijven. In de nieuwe reeks zullen zij niet te zien zijn, maar het verhaal zal wel verder bouwen op de eerdere films. 

Nieuwe reeks

De nieuwe reeks zal worden geproduceerd door Walter F. Parkes, Lauri MacDonald en Steven Spielberg. Alleen draait het om andere personages, maar de acteurs zijn nog niet bekend. Ook wordt er nog gezocht naar een regisseur voor de film. Parkes heeft de spinoff bekend tegenover Deadline.

''Het is zo vreemd om bij het einde van het script te zijn, wetende dat je een volledige film in handen hebt. Art en Matt hebben een spinoff geschreven die op de een of andere manier de kern van de MiB-wereld weet te vatten, maar toch de franchise uitbreidt naar een verfrissende plek."

Mashup

De spinoff komt voor velen als een verrassing. Eerder werd namelijk gesproken over een mashup van 21 Jump Street en Men In Black. Dit idee blijft in ontwikkeling, maar de spinoff lijkt nu toch even voorrang te hebben. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Zoontje Cristiano Ronaldo (9) binnen dag bijna miljoen Insta-volgers

  • Uit de hand gelopen besloten Facebookgroepen uitgelicht in video van ‘Alicante’

  • Zangeres Duffy onthult na jaren stilte: "Ik was ontvoerd en verkracht"

  • Netflix bevestigt nieuw seizoen van rauwe drugsserie 'Top Boy'

  • NS maakt reizen goedkoper voor jongeren

  • Marechaussee voor de rechter wegens etnisch profileren