Films, Series & TV

Bekijk de angstaanjagende trailer van de docu-serie The Day I Met El Chapo

foto: YouTube Netflix
  1. Newschevron right
  2. Bekijk de angstaanjagende trailer van de docu-serie The Day I Met El Chapo

Joaquín Guzmán is een van de meest beruchte drugsbazen ooit. El Chapo ontkwam meerdere keren aan de politie en wist zelfs uit een streng beveiligde gevangenis te ontsnappen! De Mexicaanse actrice Kate del Castillo kwam met hem contact en ze besloot hem op te zoeken. Haar zoektocht is te zien in de nieuwe docu-serie The Day I Met El Chapo, die volgende week zal verschijnen op Netflix. De angstaanjagende trailer is nu te bekijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

brief

Maar hoe kom je nou in contact met de meest gezochte crimineel ter wereld? Heel eenvoudig, via Twitter. Kate del Castillo twitterde een open brief naar de drugsbaas. Via zijn advocaten kwamen de twee met elkaar in contact. El Chapo schreef een brief terug en later ging hij zelfs met haar sms'en! Hij wilde de actrice snel ontmoeten.

ontmoeting

Del Castillo loog dat ze een film maakte en reisde met acteur Sean Penn naar de jungle van Mexico. Ze wisten niet waar ze waren en waar ze heen gingen. Uit het niets was hij daar: El Chapo. Kate stond oog in oog met de meest gevreesde drugsbaas ter wereld, die nog maar een paar maanden uit de gevangenis was ontsnapt. Ze was doodsbang...

The Day I Met El Chapo is vanaf vrijdag 20 oktober te zien op Netflix.

Foto: Youtube Netflix

Ster advertentie
Ster advertentie