Films, Series & TV

Serena Williams krijgt vijfdelige documentaireserie op HBO

  1. Newschevron right
  2. Serena Williams krijgt vijfdelige documentaireserie op HBO

Serena Williams is misschien wel één van de grootste sporters ter wereld. Ze is naast tennisser ook echtgenote van Reddit-oprichter Alexis Ohanian, waarmee ze een dochtertje heeft. Er zijn echter nog veel dingen die fans niet van Serena weten en daarom produceert HBO nu een documentaireserie over haar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

zwangerschap

In Being Serena zullen fans niet alleen de hoogtepunten uit haar carrière zien, maar krijgen ze ook een kijkje in haar leven als moeder en echtgenote. In de trailer vertelt de tennisser dat ze in de knoop kwam met haar carrière toen ze ontdekte dat ze zwanger was: "Hoe kan ik nu spelen?" Haar zwangerschap verliep echter perfect en Serena is nog lang niet klaar om haar carrière als tennisser op te geven.

complicaties

Hoewel haar zwangerschap goed verliep, was de bevalling wel heel zwaar. Eerder vertelde ze dat haar hartslag tijdens de weeën enorm daalde, waardoor haar dochtertje door middel van een keizersnede geboren moest worden. Ze moest ook nog eens twee keer onder het mes en daarna zes weken verplicht rusten.

Being Serena wordt vanaf 2 mei op HBO uitgezonden.

Ster advertentie
Ster advertentie