STER Advertentie

Pretty Little Liars spin-off krijgt officiële trailer

Dinsdag 15 mei 2018 - 13:47 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vertoon je afkickverschijnselen sinds Pretty Little Liars is gestopt? Zijn die verschijnselen erger geworden sinds het nieuws dat er een spin-off komt? Bereid je nu dan maar voor, want Pretty Little Liars: The Perfectionists heeft een officiële trailer én releasedatum.

beacon heights

Pretty Little Liars: The Perfectionists speelt zich deze keer niet af in Rosewood, maar juist in een ander stadje, genaamd Beacon Heights. Drie studenten proberen daar op de universiteit een zo perfect mogelijk leven te leiden, totdat er een moord wordt gepleegd. Op dat moment probeert elke 'Perfectionist' te schuilen achter geheimen en leugens.

release

Dit klinkt natuurlijk superspannend, maar The Perfectionists wordt helaas pas in 2019 op de Amerikaanse televisie uitgezonden. Het is nog onbekend wanneer de serie in Nederland te streamen is

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.37513-pretty-little-liars-spin-off-krijgt-officiele-trailer"}