Films, Series & TV

"Love Is___" is de nieuwe serie die elke hopeless romantic moet zien!

  1. Newschevron right
  2. "Love Is___" is de nieuwe serie die elke hopeless romantic moet zien!

"Ik ben verliefd op een man die ik nauwelijks ken!" Dit zijn de krachtige woorden die je hoort in de trailer van de nieuwe romantische serie Love Is___. De serie is gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse tv-producers Mara Brock Akil en Salim Akil. Het producersduo (die ook verantwoordelijk is voor Being Mary Jane) sleept je mee in een love story, waar ook jij verliefd op wordt.

oldschool

Love Is___ neemt je terug naar Los Angeles in 1997. Nuri (gespeeld door Michelle Weaver) werkt in de filmindustrie en leeft een best gecompliceerd leven. Ze probeert de juiste liefde te vinden bij al haar drie vriendjes, maar realiseert pas echt wat dat is zodra ze Yasir (Will Catlett) ontmoet. De twee komen uit totaal verschillende werelden, maar vinden ondanks de obstakels de liefde alleen bij elkaar.

Love Is___ wisselt af tussen 1997 en het heden en representeert black love en black culture op een prachtige wijze.

rotterdams talent

Naast het feit dat Love Is___ zo fantastisch romantisch is, is er nog iets bijzonders aan. Rotterdams talent Yootha Wong-Loi-Sing heeft ook een rol weten te scoren in de serie als Yasirs ex Ruby! Yootha was eerder te zien in Hoe Duur Was De Suiker en SneekWeek en gaat nu ook internationaal.

Ster advertentie
Ster advertentie