STER Advertentie

ESPN & Netflix komen met Michael Jordan-documentaireserie

ESPN & Netflix komen met Michael Jordan-documentaireserie
twitter/30for30

Woensdag 16 mei 2018 - 16:58 uur

VIDEO: ESPN en Netflix brengen in 2019 de tiendelige documentaireserie The Last Dance uit waarin de carrière van Michael Jordan centraal staat. In de serie worden beelden van het laatste Chicago Bulls-kampioenschap gebruikt, die nooit eerder zijn vertoond.

Laatste kampioenschap

De documentaireserie richt zich op het seizoen 1997-1998 waarin Michael Jordan en zijn teamgenoten Scottie Pippen en Dennis Rodman voor de laatste keer - en op zeer bijzondere wijze - kampioen werden met de Chicago Bulls. De NBA-finale in 1998 was onwijs spannend. Er vonden een aantal discutabele scheidsrechterlijke dwalingen plaats, sterspeler Scottie Pippen liep een blessure op én Michael Jordan maakte uiteindelijk toch weer het verschil.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.37532-espn-netflix-komen-met-michael-jordan-documentaireserie"}