STER Advertentie

Magische trailer voor DUMBO met Colin Farrell als verzorger

Woensdag 13 juni 2018 - 15:12 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Disney-olifant met de grote oren gaat in 2019 proberen te vliegen en de eerste filmbeelden van DUMBO zijn zo indrukwekkend dat je het bijna magisch kunt noemen. Het verhaal over de circusolifant krijgt net als Jungle Book een verfilming met acteurs van vlees en bloed. Hoe ze de lieve olifant gaan laten vliegen, zie je heel eventjes aan het einde van de filmtrailer.

Grote namen

Acteur Colin Farrell speelt de verzorger van Dumbo in de verfilming en Danny de Vito is de circusdirecteur. Het bijzondere verhaal van Dumbo de circusolifant wordt verfilmd door Tim Burton, die eerder ook al films zoals Sweeney Todd en Alice in Wonderland regisseerde. DUMBO draait vanaf 27 maart 2019 in de Nederlandse bioscopen.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Je weet wel, DUMBO

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.37854-magische-trailer-voor-dumbo-met-colin-farrell-als-verzorger"}