STER Advertentie
STER Advertentie

Eindelijk een vervolg op How High!

Eindelijk een vervolg op How High!
Universal Pictures

Dinsdag 26 juni 2018 - 09:58 uur

|

Door:

Burç

De stonerfilm How High met Method Man en Redman van de Wu-Tang Clan is één van de klassiekers waar al jaren een vervolg van verwacht wordt. Volgens Deadline lijkt dat tweede deel er eindelijk te gaan komen dankzij MTV en Universal 1440 Entertainment.

How High 2 in Atlanta

Deadline weet zelfs al te verklappen dat het tweede deel van How High om twee slimme, jonge en vooral stonede mannen draait die tijdens de zoektocht naar hun vermiste wiet per ongeluk een samenzwering in de Amerikaanse regering ontdekken. How High 2 moet zich gaan afspelen in Atlanta en wordt geschreven door Artie Johann en Shawn Ries (Family Guy).

Met(h) & Red?

Het is nog onduidelijk of Method Man en Redman ook een rol krijgen in het vervolg op hun succesvolle film. Aangezien Redman al jaren praat over creatieve ideeën die hij zou hebben voor het vervolg op How High, zullen ze waarschijnlijk wel betrokken worden bij de film. Mochten ze de film toch niet halen, dan is het te hopen dat hun gezamenlijke album Black Out! 3 snel uitkomt.

How High

In het eerste deel van How High worden de doodnormale Method Man en Redman aangenomen op de universiteit van Harvard, nadat ze extreem hoog scoren op hun eindexamens. Dat krijgen ze voor elkaar dankzij een speciale wiet die Method gemaakt heeft uit de as van zijn overleden vriend.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

How High

Populair op FunX.nl

  • Mislukte quarantaine-kapsels gaan viral

  • Dit vindt Ronald de Boer van zijn dochters relatie met Ronnie Flex

  • Halima beschuldigt uitzendbureau van discriminatie: "Voor mij was hij niet beschikbaar, maar voor Tessa wel"

  • OM: 'JoeyAK goot kokend water in nek van ontvoerde vrouw'

  • Bill Gates bouwt zeven fabrieken voor coronavaccin

  • Stel in India noemt pasgeboren tweeling Corona en Covid