Films, Series & TV

Derde seizoen Stranger Things uitgesteld tot zomer 2019

  1. Newschevron right
  2. Derde seizoen Stranger Things uitgesteld tot zomer 2019

Slecht nieuws voor de fans die al de dagen aan het aftellen waren tot het nieuwe seizoen van Stranger Things uit zou komen. Die moeten namelijk nog zeker een jaar wachten. Netflix heeft bevestigd dat de release van het derde seizoen is uitgesteld tot de zomer van 2019.

Netflix bracht het eerste seizoen in de zomer van 2016 uit en de tweede tijdens Halloween 2017. Fans van de serie hoopten daarom dat het derde seizoen in de zomer of herfst van 2018 uit zou komen. Helaas werd tijdens de najaarspresentatie van Netflix uitgelegd dat de serie vertraagd is:

“Het is een 'met de hand gemaakte' show. De Duffer-broers en Shawn Levy hebben heel hard gewerkt. Ze begrijpen dat er veel op het spel staat en willen met iets komen dat groter en beter is dan vorig jaar. Ze willen de tijd nemen om het echt goed te doen. Het wordt een fantastisch seizoen. Het is het wachten waard.”

Duister seizoen

Producent Shawn Levy had eerder al bekendgemaakt dat het derde seizoen een hele duistere wordt. In tegenstelling tot de andere seizoenen, speelt deze reeks afleveringen zich af in de zomervakantie. "Het gaat om zwembaden, kampvuren, optochten, Independence Day en vuurwerk. Er gebeuren allemaal leuke dingen voordat de duisternis intreedt." Hawkins, het fictieve plaatsje waar Stranger Things zich afspeelt, zal ook dit seizoen lastig worden gevallen door het schaduwmonster uit de Upside down-wereld.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie