STER Advertentie
STER Advertentie

Releasedatum van laatste House of Cards-seizoen bekendgemaakt

Woensdag 8 augustus 2018 - 20:45 uur

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

We weten allemaal dat Kevin Spacey verwijderd is van House of Cards, doordat de acteur zijn handen in real life niet thuis kon houden. Daarom draait het laatste seizoen van de populaire serie niet om de manipulatieve Frank Underwood, maar om de avonturen van zijn vrouw Claire Underwood. Ben je fan? Dan kan je vanaf 2 november het laatste seizoen checken op Netflix.

Lees ook: House of Cards stopt na beschuldigingen seksuele intimidatie Kevin Spacey

In het laatste seizoen van House Of Cards speelt Claire de hoofdrol en dus neemt zij plaats op de troon van het Lincoln Memorial. Haar rechterhand lijkt flink te bloeden, maar dat moet ook wel als je alles overneemt. Het is Claires tijd en dat blijkt ook uit de hashtag #MyTurn die in de post wordt gebruikt. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.38537-releasedatum-van-laatste-house-of-cards-seizoen-bekendgemaakt"}