STER Advertentie
STER Advertentie

VIDEO: Woeste Daredevil in seizoen 3 teaser

Dinsdag 11 september 2018 - 18:09 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In het derde seizoen van Daredevil op Netflix lijkt er iets erg te gaan gebeuren! In een gloednieuwe teaser zien we dat de blinde advocaat Matt Murdock enorm woest is. De man die als Daredevil de stad beschermt en op de wet vertrouwt, zegt dat in de korte video dat het rechtssysteem niet werkt en dat hij liever sterft als duivel, dan als advocaat.

Lees ook: 6 kijktips voor als je door je series heen bent

Let op: Spoilers vanaf hier!

De laatste keer dat je superheld Daredevil kon zien, was in de Netflix-serie The Defenders waarin hij het samen met Luke Cage, Jessica Jones en Iron Fist opnam tegen de bad guys van The Hand. In de laatste aflevering werd Daredevil opgeblazen, nadat hij zijn matties vroeg om de stad ook zonder hem te blijven beschermen. Uiteindelijk eindigde de laatste aflevering van The Defenders met een shot waarin een zwaargewonde Daredevil wordt verzorgd door een non.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.38938-woeste-daredevil-in-seizoen-3-teaser"}