STER Advertentie
STER Advertentie

Temptation Island zoekt nieuwe koppels en verleiders!

Temptation Island zoekt nieuwe koppels en verleiders!
RTL/Temptation Island

Vrijdag 14 september 2018 - 11:44 uur

Je kan je weer opgeven voor een nieuw seizoen van Temptation Island! Durf jij met je lover op een eiland te zitten tussen knappe vrijgezelle heren en dames? Of heb je een fetish voor vreemdgaan terwijl alles gefilmd wordt? Grijp dan nu je kans!

Lees ook: Test: Welke mannelijke kandidaat is jouw ultieme Temptation?

verleiders/verleidsters gezocht

Kan jij wel een exotisch avontuur gebruiken, heb je momenteel geen lover en denk jij dat je iedere man of vrouw kan verleiden? Dan kan je je natuurlijk ook bij Temptation Island aanmelden als verleider of verleidster!

Lees ook: Test: Welke vrouwelijke kandidaat is jouw ultieme Temptation?

Aanmelden

Na een felle Temptation Island VIPS komt er weer een 'normale' variant van het programma aan. Vaak zijn die een tikkeltje heter, dus weet waar je aan begint! Aanmelden voor Temptation Island doe je hier, als je het aandurft.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.38975-temptation-island-zoekt-nieuwe-koppels-en-verleiders"}