STER Advertentie
STER Advertentie

Ozuna speelt hoofdrol in romantische comedy Que León

Zondag 23 september 2018 - 15:06 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ozuna heeft zijn eerste filmrol te pakken! De zanger speelt samen met Clarissa Molina (ex-Miss Dominicaanse Republiek) de hoofdrol in de romantische comedy Que León. De film gaat in januari in première, maar het is nog onbekend of de film ook de Nederlandse bioscopen gaat halen.

Lees ook: Akon keert terug in het Spaans met Ozuna in videoclip van Coméntale

León

Ozuna speelt in Que León de doodnormale jongen José Miguel die verliefd wordt op Nicole, een meisje uit een rijke familie die toevallig ook dezelfde achternaam heeft: León. De ouders zijn volledig tegen hun relatie en daarom moet het koppeltje vechten voor hun liefde.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.39057-ozuna-speelt-hoofdrol-in-romantische-comedy-que-leon"}