STER Advertentie
STER Advertentie

Michael Jackson wilde geheim agent James Bond spelen

Michael Jackson wilde geheim agent James Bond spelen
screenshot MIB II

Woensdag 3 oktober 2018 - 12:58 uur

|

Door:

Burç

Michael Jackson wilde als klein kind al een grote ster worden en kreeg dat voor elkaar. De King of Pop wilde een pretpark, dus liet hij er één bouwen op zijn landgoed. De enige droom die hij niet wist te realiseren was een filmrol als actieheld. En om precies te zijn: als James Bond.

Michael Jackson als actieheld

De agent van Michael Jackson, Michael Ovitz, vertelt in zijn boek Who Is Michael Ovitz dat Michael Jackson de ster van een grote actiefilm wilde worden. Toen de zanger zijn businesspartner Ron Meyer en zijn agent probeerde te overtuigen van zijn droom, viel zijn hoed in de guacamole. Toen hij de hoed vervolgens op deed, kwamen Meyer en Ovitz van de beroemde talent agency CAA niet meer bij van het lachen.

James Bond

Michael Jackson liep na het gelach teleurgesteld de kamer uit. Ovitz rende er achteraan om uit te leggen dat ze niet moesten lachen om de droom, maar om de hoed en de druipende guacamole. Michael geloofde het en zei: "Ovitz, oke, maar ik wil wel James Bond spelen."

Te klein en gevoelig

Michael Ovitz heeft uiteindelijk aan Michael Jackson moeten vertellen dat hij te klein was, te gevoelig en niet bepaald geloofwaardig zou overkomen als een koelbloedige geheim agent. James Bond is Michael Jackson niet gelukt, maar hij kwam wel dichtbij in Men In Black 2. In de film met Will Smith bleek ook dat MJ dolgraag geheim agent wilde worden.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Michael Jackson als James Bond?

Populair op FunX.nl

  • Moeder betaalt bruiloft dochter, laat zich bezwangeren door bruidegom

  • Rijden met alcohol op? Dan kan je straks meteen je rijbewijs kwijtraken

  • Slachtoffer Kaj van der Ree vertelt over misbruik: 'Ik heb seks met hem gehad'

  • Ayoub en Kes zingen prachtig duet in Arabisch in 'TVOH'

  • TVOH-kandidaat Richy uit woede op Facebook: "Lil Kleine is een slechte coach"

  • Rijkste vrouw van Afrika werd steenrijk door corruptie via Nederland