STER Advertentie
STER Advertentie

Serieuze Kevin Hart verzorgt verlamde steenrijke man in The Upside

Donderdag 4 oktober 2018 - 09:04 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik heb zoveel zin om de wereld te laten zien hoe ik een meer serieuze kant van acteren aanpak!" Dat deelt Kevin Hart op Instagram. De acteur is naast Bryan Cranston en Nicole Kidman een van de hoofdrolspelers van de aankomende film The Upside. De eerste veelbelovende beelden van de Amerikaanse remake van de Franse film Intouchables zijn nu te zien in de trailer. 

Lees ook: Kevin Hart geeft kijkje op set nieuwe film 'Untouchable'

The Upside

Kevin Hart is vaak te zien in comedy blockbusters, zoals bijvoorbeeld in Night School, wereldwijd de best bekeken komediefilm die nu in de bioscopen draait. Dit keer gooit hij het over een andere boeg, want in januari 2019 zal hij te zien zijn in de meer dramatische film The Upside. Deze drama/komediefilm draait om de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een steenrijke dwarslaesie-patiënt (Cranston) en een ex-crimineel (Hart) die als zijn verzorger wordt aangewezen. 

Intouchables

The Upside is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Franse film Intouchables, wat in het Nederlands 'onaanraakbaren' betekent. De film is gebaseerd op het autobiografische boek Le Second Souffle van Philippe Pozzo di Borgo.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.39193-kevin-hart-verzorgt-steenrijke-verlamde-man-in-the-upside"}