STER Advertentie
STER Advertentie

Taraji P. Henson speelt alleenstaande moeder die vrienden werd met een Ku Klux Klan-leider

Donderdag 11 oktober 2018 - 18:43 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In een tijd waarin mensen zich steeds meer druk lijken te maken over huidskleur en religie, komt de film The Best of Enemies uit als een voorbeeld van hoe het wel moet. Taraji P. Henson, die je misschien nog kent als Cookie uit Empire of als Katherine uit Hidden Figures speelt daarin Ann Atwater.

Vrienden met de KKK

Ann Atwater was een alleenstaande moeder en zwarte mensenrechtenactivist uit Durham die het in de jaren zeventig goede vrienden werd met Ku Klux Klan-leider C.P. Ellis. Mensen gingen er niet van uit dat de twee het eens zouden worden over een kwestie, maar na tien dagen overleggen bleken ze het juist goed met elkaar te vinden. Ze kwamen beide uit hele arme gezinnen en bleken meer raakvlakken te hebben dan ze dachten. Meer gaan we niet verklappen, want dan hoef je de film niet meer te zien.

The Best of Enemies komt in april uit in de Amerikaanse bioscopen, maar het is nog onbekend of de film ook naar Nederland komt.

Populair op FunX.nl

  • 'Vermiste' Caza is terecht, maar waar was hij?

  • Studente Sumanta Bansi (23) uit Hoorn al anderhalf jaar vermist

  • Kritiek op nieuw 'kimono'-merk van Kim Kardashian

  • Curaçao dankzij wereldgoal voor het eerst in historie naar kwartfinale Gold Cup

  • Schokkende foto van verdronken vader en dochtertje is het trieste beeld van The American Dream

  • Merol heeft 'Geen Reet' en maakte daar een track over met Bokoesam

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.39276-taraji-p-henson-speelt-alleenstaande-moeder-die-vrienden-werd-met-een-ku-klux-klan-leider"}