Films, Series & TV

Pretty Little Liars-ster Shay Mitchell in doodenge horrorfilm

foto: Youtube: Universal Pictures Nederland
  1. Newschevron right
  2. Pretty Little Liars-ster Shay Mitchell in doodenge horrorfilm

Oktober, de maand van herfst, horror en Halloween. Er is weer een nieuwe griezelfilm die je als horrorliefhebber op je to-watch lijstje kunt zetten: The Possession of Hannah Grace. De hoofdrol wordt gespeeld door Pretty Little Liars-ster Shay Mitchell. Gisteren werd de trailer online gedeeld en die is behoorlijk creepy.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Shay in een lijkenhuis

De film gaat over een politieagente die net uit een afkickkliniek is gekomen. Zij gaat gezellig aan het werk in de nachtdienst bij het lijkenhuis van een ziekenhuis. Dat is natuurlijk vragen om problemen. Een van de lijken heeft namelijk een duistere kracht overgenomen na een onafgemaakte duiveluitdrijving. Mitchell gelooft hier echter niet in, "when you die, you die". Maar dan komt ze terecht in allerlei angstaanjagende situaties...

TERRIFIED

De actrice deelde de trailer gisteren via Instagram en vertelde daarbij dat ze zelf doodsbang was bij de screening van de film.

"I *screamed* throughout the screening of it and can’t wait for everyone else to be as terrified as I was!!!"

Nederlandse regisseur

De film, die eerder de naam Cadaver had, is geregisseerd door de Nederlandse Diederik van Rooijen. Hij is bekend van onder andere de serie Penoza en de film Daglicht. The Possession of Hannah Grace zal vanaf 30 november te zien zijn in de bioscoop.

Ster advertentie
Ster advertentie