STER Advertentie
STER Advertentie

'Er komt zeer waarschijnlijk een 2e seizoen Mocro Maffia'

Er komt zeer waarschijnlijk een 2e seizoen Mocro Maffia
Videoland

Vrijdag 26 oktober 2018 - 14:38 uur

|

Door:

Daisy

Fan van Mocro Maffia? Dan ben je niet de enige die het volgende nieuws waarschijnlijk heel erg fijn gaat vinden: er komt zeer waarschijnlijk een tweede seizoen. Dat denkt acteur Robert de Hoog - Tatta in de serie - tenminste. 

uitdaging

"Het lijkt me heel sterk dat een vervolg er niet zou komen", zegt hij in een interview met het AD. 

"Na de lovende kritieken is het voor ons een enorme uitdaging om te zorgen dat het nog toffer wordt. Videoland moet de beslissing nemen, maar ik denk dat dat niet lang meer zal duren."

geschrokken 

De acteur geeft in het interview aan dat de serie zó leeft onder mensen, dat er laatst mensen schrokken toen ze hem in een restaurant zagen zitten. "Het is niet normaal. Ik heb nog nooit iets gedaan wat zó erg leeft. Ik krijg reacties uit alle hoeken van de maatschappij."

Negatief 

Over de discussie die nu gaande is - waarom de serie per se over Marokkanen moet gaan - zegt hij: "Het probleem in Nederland is dat we te weinig verhalen horen, zeker op cultureel gebied, hoe de maatschappij in elkaar zit."

"Er zijn zo veel verschillende mensen, culturen en verhalen. Ik snap dat sommige mensen het jammer vinden dat nu zo’n negatief verhaal zo populair is, maar het is een verhaal. En ik denk dat het zó buitensporig is, dat iedereen dat wel begrijpt."

Accent

In zijn rol als Tatta heeft Robert een lui oog en een accent. Dat accent moest hij na de serie wel afleren. "Zat ik na de opname met de regisseur te eten en bestelde ik als Tatta... Het was goed dat ik daarna in Soof 2 ging spelen. Kon ik wat afstand nemen."

Populair op FunX.nl

  • Deze moslima's vasten niet tijdens ramadan en dat zorgt voor een tweestrijd

  • Boef kocht deze villa voor ruim 1,43 miljoen euro

  • Kim en Kanye delen eerste foto van pasgeboren baby en onthullen de naam

  • Deze drieling werd bij geboorte gescheiden voor een geheim experiment en wist dat niet

  • Willem-Alexander verrast moslims met bezoek tijdens iftar

  • Dochter (11) Jennifer Lopez laat zangkunsten horen en het is prachtig

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.39469-er-komt-zeer-waarschijnlijk-een-2e-seizoen-mocro-maffia"}