STER Advertentie
STER Advertentie

Er is een Breaking Bad-film in de maak

Er is een Breaking Bad-film in de maak

Woensdag 7 november 2018 - 12:01 uur

De maker van Breaking Bad, Vince Gilligan, is aan het werken aan een twee uur durende film over de succesvolle misdaadserie. Dat melden bronnen aan The Hollywood Reporter.  

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verhaal

Het is nog niet duidelijk of het gaat om een prequel, zoals Better Call Saul, of het een vervolg wordt of dat het verhaal zich afspeelt in dezelfde tijdlijn als Breaking Bad. 

Volgens bronnen is de werktitel van de film Greenbriar en draait het verhaal om de ontsnapping van een ontvoerde man en zijn zoektocht naar een vrij leven. Mogelijk gaat het hier om Walters oud-leerling en zakenpartner Jesse Pinkman. Het is nog niet bekend of hoofdrolspelers als Bryan Cranston (Walter H. White), Aaron Paul (Jesse Pinkman) of Bob Odenkirk (Saul Goodman) meewerken aan het project.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.39610-er-komt-een-breaking-bad-film"}