Films, Series & TV

Mowgli moet kiezen tussen twee werelden in Mowgli: The Legend Of The Jungle

  1. Newschevron right
  2. Mowgli moet kiezen tussen twee werelden in Mowgli: The Legend Of The Jungle

Netflix heeft de officiële trailer van de langverwachte film Mowgli: The Legend Of The Jungle - gebaseerd op het personage uit The Jungle Book - uitgebracht. Warner Bros bracht in mei al een officiële trailer van de film uit, die eigenlijk vanaf 18 oktober in de bioscoop zou draaien, maar Netflix heeft de rechten overgekocht. De film is vanaf 7 december te zien op Netflix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

JUNGLE

Mowgli: The Legend Of The Jungle heeft een meer duistere kant dan The Jungle Book en gaat over het opgroeien van Mowgli. Het mensenkind leerde van beer Baloo en panter Bagheera de harde regels van de Indiase jungle. Maar nu moet hij kiezen tussen twee werelden waarin hij eigenlijk allebei niet thuishoort: de jungle of de mensenwereld. De stemmen van de dieren zijn ingesproken door onder andere Benedict Cumberbatch, Christian Bale en Cate Blanchett.

DISNEY

De film stond oorspronkelijk zelfs gepland om al in oktober 2016 uit te komen onder de titel Jungle Book: Origins, maar in dat jaar kwam ook al de door Walt Disney geproduceerde live action-film The Jungle Book uit.

Ster advertentie
Ster advertentie