STER Advertentie
STER Advertentie

Mowgli moet kiezen tussen twee werelden in Mowgli: The Legend Of The Jungle

Donderdag 8 november 2018 - 10:19 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Netflix heeft de officiële trailer van de langverwachte film Mowgli: The Legend Of The Jungle - gebaseerd op het personage uit The Jungle Book - uitgebrachtWarner Bros bracht in mei al een officiële trailer van de film uit, die eigenlijk vanaf 18 oktober in de bioscoop zou draaien, maar Netflix heeft de rechten overgekocht. De film is vanaf 7 december te zien op Netflix.

JUNGLE

Mowgli: The Legend Of The Jungle heeft een meer duistere kant dan The Jungle Book en gaat over het opgroeien van Mowgli. Het mensenkind leerde van beer Baloo en panter Bagheera de harde regels van de Indiase jungle. Maar nu moet hij kiezen tussen twee werelden waarin hij eigenlijk allebei niet thuishoort: de jungle of de mensenwereld. De stemmen van de dieren zijn ingesproken door onder andere Benedict Cumberbatch, Christian Bale en Cate Blanchett

DISNEY

De film stond oorspronkelijk zelfs gepland om al in oktober 2016 uit te komen onder de titel Jungle Book: Origins, maar in dat jaar kwam ook al de door Walt Disney geproduceerde live action-film The Jungle Book uit.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.39641-mowgli-moet-kiezen-tussen-twee-werelden-in-mowgli-the-legend-of-the-jungle"}