STER Advertentie
STER Advertentie

Another one: Ook 'Daredevil' gecanceld door Netflix

Another one: Ook Daredevil gecanceld door Netflix
YouTube: Netflix

Vrijdag 30 november 2018 - 14:02 uur

|

Door:

Samantha

Het is weer raak: Netflix cancelt nog een Marvel-serie. Dit keer gaat het om Daredevil. De superheld hield het maar liefst drie seizoen vol op de streamingdienst, maar zijn avontuur lijkt daar op te houden. Dit meldt Netflix in een persbericht aan de entertainmentwebsite Deadline.

Lees ook: Netflix cancelt Luke Cage na slechts twee seizoenen

succesvol

Daredevil is één van de meest succesvolle Marvel-superhelden op Netflix. Waarom wordt de serie dan gecanceld? Volgens de streamingdienst was het beter om Daredevil op een succesvol en positief moment te eindigen.

"We zijn enorm trots en ook al is het pijnlijk voor de fans, toch lijkt het ons het beste om de serie op een succesvol punt te beëindigen. We zijn dankbaar voor de shows crew, de schrijvers, alle fans en natuurlijk Charlie Cox als Daredevil zelf."

toekomst

Ondanks het slechte nieuws lijkt er toch nog wel een toekomst te zijn voor de blinde Marvel-superheld. Hoewel de serie stopt, blijven alle drie de seizoen op Netflix staan en is Daredevil in de toekomst in nog meer Marvel-projecten te zien.

Populair op FunX.nl

  • Deze moslima's vasten niet tijdens ramadan en dat zorgt voor een tweestrijd

  • Boef kocht deze villa voor ruim 1,43 miljoen euro

  • Kim en Kanye delen eerste foto van pasgeboren baby en onthullen de naam

  • Deze drieling werd bij geboorte gescheiden voor een geheim experiment en wist dat niet

  • Willem-Alexander verrast moslims met bezoek tijdens iftar

  • Dochter (11) Jennifer Lopez laat zangkunsten horen en het is prachtig

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.39908-another-one-ook-daredevil-gecanceld-door-netflix"}