STER Advertentie
STER Advertentie

Ice Cube brengt bloederige Celebrity Deathmatch terug bij MTV

Donderdag 6 december 2018 - 14:59 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vroeger, in een tijd waarin social influencers elkaar nog niet kapot probeerden te slaan in een boksring, werd de hilarische animatieshow Celebrity Deathmatch uitgezonden op MTV. Beroemdheden zoals Chris Rock, Britney Spears en The Rock, maar ook politici vochten daarin tot de dood. Armen, benen en hoofden vlogen van hun poppetjes af, alsof je naar de film SAW aan het kijken was. 

Ice Cube production

MTV Studio's heeft aangekondigd dat Celebrity Deathmatch gaat terugkomen en dat het productiebedrijf van Ice Cube, Cube Vision, de nieuwe afleveringen zal gaan produceren. Het is nog onbekend wanneer de show precies een comeback maakt, maar Ice Cube gaat zeker een paar stemmen inspreken. De nieuwe Celebrity Deathmatch wordt op een video-on-demand-dienst of bij een premium broadcastpartner uitgezonden, maar het is nog onbekend welke dat wordt.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

Populair op FunX.nl

  • Munira werd na 27 jaar wakker uit een coma

  • Waarom Ciara make-uploze foto deelt en fans oproept hetzelfde te doen

  • Rapper YNW Melly kan de doodstraf krijgen

  • Rarko traint mee met profvoetballers

  • Vrouw kon doodgaan aan lipfillers op botoxparty

  • Boswachters gaan viral met fantastische selfie met gorilla's

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.39984-ice-cube-brengt-bloederige-celebrity-deathmatch-terug-bij-mtv"}