STER Advertentie
STER Advertentie

Eerste spannende beelden van nieuwe Videoland-serie 'Judas'

Vrijdag 7 december 2018 - 16:29 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Familie, verraad en veel angst. De eerste beelden van de spannende serie Judas zijn vandaag vrijgegeven door Videoland. De serie is geïnspireerd op de bestseller Judas van Astrid Holleeder.

Judas

De serie laat het leven van Willem Holleeders' zus Astrid, gespeeld door Rifka Lodeizen, in de Amsterdamse Jordaan zien. Al op jonge leeftijd probeert ze weg te komen van haar gewelddadige vader en criminele broer Willem Holleeder. In de serie werkt Astrid toe naar het moment dat ze haar broer definitief verraadt. Flashbacks maken duidelijk wat voor moeilijke jeugd zij en haar broer hebben gehad en waarom haar verraad zo noodzakelijk was. 

Vanaf 6 januari kan je de serie volgen op Videoland.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.40003-eerste-spannende-beelden-van-nieuwe-videoland-serie-judas"}