STER Advertentie
STER Advertentie

De Black Mirror: Bandersnatch-trailer is hier!

Donderdag 27 december 2018 - 12:26 uur

|

Door:

Milou

Netflix heeft zojuist de trailer van de Black Mirror-film Bandersnatch online gegooid. Ja, weer een Netflix-film, maar deze zal anders zijn dan alle andere films die je al gezien hebt. Bandersnatch is namelijk de eerste interactieve film op de streamingdienst. Dit houdt in dat je tijdens het kijken zelf keuzes kan maken die de afloop van het verhaal bepalen. Een sessie zal zo'n anderhalf uur duren, maar in totaal is er meer dan vijf uur aan materiaal! Je kan de film dus meerdere keren bekijken en toch verrast worden door het einde.

game

De geruchten van vorige week over de het spelelement lijken dus bevestigd te worden. Ook de verhaallijn klopt met wat oplettende fans voorspelden. In de trailer zien we een jonge computerprogrammeur die aan de gang gaat met een game die gebaseerd is op een fantasyboek van, naar wat lijkt, nogal een gestoorde guy. Al snel verliest hij de grip op de realiteit en raakt hij verstrikt in de virtuele wereld. Veel afleveringen van Black Mirror spelen zich af in een nabije toekomst, maar Bandersnatch gaat terug in de tijd, namelijk naar 1984. 

Lees ook: Netflix teaset naar mysterieuze 'Black Mirror'-film

cast

De hoofdrol wordt vervuld door Fionn Whitehead, die je misschien kent van de oorlogsfilm Dunkirk. Verder zien we in de trailer ook Will Poulter, onder andere bekend van The Maze Runner en The Revenant. Vanaf morgen zal Bandersnatch op Netflix te zien zijn.

Populair op FunX.nl

  • Nieuwe schok voor Casillas: echtgenote heeft kanker

  • FunX Talent-jury onder de indruk van 'Nederlandse Maître Gims': Yanno

  • 6 redenen waarom Albanië een geweldig vakantieland is

  • Jada Pinkett Smith: "Vroeger had ik een pornoverslaving"

  • Onvrijwillige seks en seksuele intimidatie worden strafbaar

  • Vrouw (48) plankt 4 uur en 20 minuten en verbreekt wereldrecord

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.40264-de-black-mirror-bandersnatch-trailer-is-hier"}