Films, Series & TV

Dit is het angstaanjagende monster uit Bird Box!

  1. Newschevron right
  2. Dit is het angstaanjagende monster uit Bird Box!

De blinddoekfilm Bird Box op Netflix wist al tientallen miljoenen kijkers te trekken, maar een essentieel onderdeel ontbrak volgens velen in de film.

- SPOILERS ARE COMING -

Sandra had gelijk

Je vroeg je waarschijnlijk de hele tijd af wat de mensen zonder blinddoek zagen. Hoe zou dit monster, dat een vreemde connectie met vogels heeft, eruitzien? Dat krijg je niet mee in de film, maar actrice Sandra Bullock verklapte al dat het een angstaanjagende babyface zou hebben. En daar had ze gelijk in.

Babymonster

Creature designer Andy Bergholtz had de monsters al gemaakt voor Bird Box en deelde onlangs wat foto's van het monster dat eigenlijk te zien zou zijn in de film. We zien duidelijk een baby, zoals Sandra Bullock al al zei, maar iedereen zou het babymonster in een andere baby-gedaante zien.

Weglaten = goed

Het idee van de monsterbaby zou volgens Andy Bergholtz gelinkt zijn aan de zwangerschap van Sandra Bullock. Achteraf zegt de designer dat hij de film gezien heeft en dat het weglaten van zijn monstertjes een goede keuze was. En mocht je nog vragen hebben over het einde van Bird Box, kijk dan de video hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie