STER Advertentie
STER Advertentie

Marokkaanse habiba's terug met tweede seizoen 'Groeten uit Holland'

Marokkaanse habibas terug met tweede seizoen Groeten uit Holland
Groeten uit Holland

Woensdag 9 januari 2019 - 17:02 uur

De habiba's van de succesvolle serie Groeten uit Holland zijn terug! Het tweede seizoen, waarin een groep eerste generatie Marokkaans-Nederlandse vrouwen op ontdekkingstocht gaat door Nederland, is maandag 7 januari van start gegaan op NPO 2. 

marokkaans voetbal

De eerste aflevering van seizoen twee gaat over het WK Voetbal. Aangezien Nederland niet meedeed met het WK, nodigden de vijf Marokkaans-Nederlandse vrouwen hun Nederlandse buren uit om supporter te worden van het Marokkaanse voetbalelftal. 

gevecht tegen water

Ook de tweede aflevering is inmiddels uitgezonden. De habiba's leren hoe Nederland al eeuwig een gevecht voert tegen het water en reizen af naar de Deltawerken in Zeeland. 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.40463-marokkaanse-habiba-s-terug-met-tweede-seizoen-groeten-uit-holland"}