STER Advertentie
STER Advertentie

Issa Rae en Regina Hall samen te zien in komediefilm 'Little'

Donderdag 10 januari 2019 - 11:47 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Issa Rae en Regina Hall spelen de hoofdrol in de nieuwe komedie Little. Regina kruipt in de huid van Jordan Sanders, een meedogenloze en verwende directrice van een techbedrijf. Ze commandeert haar assistent April (Issa Rae), maar wordt al snel geconfronteerd met haar karma. Wanneer ze op een dag onverwachts wakker wordt als de jongere tienerversie van zichzelf - gespeeld door Marsai Martin - krijgt ze de schrik van haar leven. Niet alleen moet Jordan terug de schoolbanken in, maar ze moet ook noodgedwongen haar autoritaire gedrag achter zich laten. 

Voor zover bekend, komt de film op 12 april uit in de Verenigde Staten. 

Insecure

Issa Rae is voornamelijk bekend van haar zelf ontwikkelde serie Insecure, waarin ze de hoofdrol speelt. Deze serie gaat over de ongemakkelijke en daardoor ook grappige situaties waar je als donkere vrouw in kunt belanden. 

Inmiddels zijn er al drie seizoenen uitgezonden. Bekijk de allereerste trailer hieronder.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.40473-issa-rae-en-regina-hal-samen-te-zien-in-komediefilm-little"}