Films, Series & TV

Nieuwe horrorfilm 'The Prodigy' aangepast na te heftige reacties

foto: YouTube: Orion Pictures
  1. Newschevron right
  2. Nieuwe horrorfilm 'The Prodigy' aangepast na te heftige reacties

Vanaf volgende week draait er weer een nieuwe horrorfilm in de bioscoop. The Prodigy schijnt echter niet voor tere zieltjes te zijn. Volgens Splendid Films, die de film in Nederland uitbrengt, moest hij aangepast worden omdat de reacties van het testpubliek 'te heftig' waren. Door het gegil miste de kijkers namelijk een deel van de dialogen. De regisseur, Nicholas McCarthy, heeft daarom wat scenes opnieuw moeten monteren. Check de trailer en oordeel zelf of je het aandurft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

creepy kind

De film gaat over Miles, een nogal bijzonder kind. Nadat zijn moeder Sarah allerlei vreemde dingen aan hem opmerkt, laat ze hem onderzoeken. Waar ze eerst denken dat hij gewoon hoogbegaafd en ver ontwikkeld is, blijkt er al snel wat anders aan de hand. Hij is namelijk bezeten door een bovennatuurlijke kracht. Door alle creepy dingen die er gebeuren, voelt zijn eigen familie zich al snel niet meer veilig bij hem in de buurt...

cast

Taylor Schilling, a.k.a. Piper uit Orange Is The New Black speelt in de film de angstige moeder. Haar zoontje Miles (Jackson Robert Scott) ken je misschien als Georgie uit de remake van It ("You'll float too!"). De makers van de film hebben voldoende ervaring binnen het horrorgenre. The Prodigy is namelijk van dezelfde producer als The Exorcism of Emily Rose. Regisseur McCarthy heeft ook al verschillende enge films op zijn naam staan, waaronder The Pact.

The Prodigy draait vanaf 7 februari in de bioscoop.

Ster advertentie
Ster advertentie