STER Advertentie
STER Advertentie

Komische trailer van Fast & Furious spin-off met Idris Elba, The Rock en Jason Statham

Zondag 3 februari 2019 - 10:46 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De langverwachte spin-off van Fast & FuriousHobbs & Shaw, heeft een trailer gekregen! De focus van deze nieuwe film ligt niet op snelle auto's, maar wel op keiharde actie met een overdreven komisch randje. Agent Luke Hobbs (Dwayne Johnson/The Rock) uit de Fast & Furious-films neemt het deze keer met huurmoordenaar en voormalig geheim agent Deckard Shaw (Jason Statham) op tegen een bad guy die opvallend genoeg gespeeld wordt door Idris Elba.

Tegenpolen

In de trailer van Hobbs & Shaw wordt al gauw duidelijk dat The Rock en Jason Statham totale tegenpolen van elkaar spelen. Waar Shaw van een slimme en doordachte aanpak houdt, haalt Hobbs juist al het grote en opvallende materieel uit de kast zoals enorme vrachtwagens en guns. Dat zorgt al snel voor wrijving tussen de twee.

Deadpool-humor

Aangezien de regisseur van Deadpool 2 en John Wick ingeschakeld is en MMA-ster Roman Reigns een rolletje heeft, weet je in ieder geval dat het wel goed zit met de actie en de humor. Of Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw ook een happy end heeft, kan je vanaf 1 augustus met je eigen ogen zien in de Nederlandse bioscopen.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Lukaku reageert met foto op kritiek over gewicht: 'Not bad for a fat boy'

  • Tyra Banks helpt opkomend model met onverwachte fotoshoot langs de weg

  • Idris Elba stikt bijna in te pittige kippenvleugel en wordt viral meme

  • Toeristen gearresteerd in Sardinië na meesmokkelen van 40 kilo zand

  • Zeker 63 doden en 182 gewonden bij aanslag op bruiloft in Kabul

  • Deze man (55) gaat viral met zijn karaokesessies van allerlei hiphoptracks

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.40787-komische-trailer-van-fast-furious-spin-off-met-idris-elba-the-rock-en-jason-statham"}