Films, Series & TV

Samuel L. Jackson keert terug als Shaft, de zwarte James Bond

foto: Warner Bros. Movies
  1. Newschevron right
  2. Samuel L. Jackson keert terug als Shaft, de zwarte James Bond

Samuel L. Jackson keert dit jaar weer terug als de enige echte Shaft! Deze keiharde actieheld gaat samen met zijn zoon John Shaft Jr. op zoek naar de moordenaar van zijn beste vriend. Dat doen de vader en zoon met wat hulp van de coolste Shaft ooit: opa John Shaft I, gespeeld door Richard Roundtree!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cybernerd

Shaft werd in de vorige films neergezet als een stoer personage, maar de nieuwe John Shaft Jr. is precies het tegenovergestelde. Het personage dat door Jessie T. Usher wordt gespeeld, is niet goed met guns of met zijn vuisten. Wel is hij vliegensvlug met zijn vingers, op een toetsenbord. Young Shaft is namelijk een cybersecurityexpert. Tijdens de zoektocht naar de moordenaar leert Jr. zijn vader steeds beter kennen. Misschien wel beter dan jij, als je de vorige films hebt gezien, want wist jij dat Shaft denkt dat hij de zwarte James Bond had kunnen zijn?

Cast

De hoofdrollen in Shaft worden dus gespeeld door Samuel L. Jackson, Richard Roundtree en Jessie T. Usher, maar er zijn nog meer belangrijke personages! En die worden gespeeld door Regina Hall, Alexandra Shipp, Matt Lauria, Titus Welliver, Method Man en Avan Jogia.

Shaft in de bios?

De nieuwe Shaft draait vanaf 30 mei in de Amerikaanse bioscopen. Of de film ook de Nederlandse bioscopen haalt, is nog onbekend.

Ster advertentie
Ster advertentie