STER Advertentie
STER Advertentie

Aquaman krijgt horror spin-off The Trench en niet iedereen is daar blij mee

Aquaman krijgt horror spin-off The Trench en niet iedereen is daar blij mee
YouTube: HN Entertainment

Zondag 10 februari 2019 - 15:14 uur

|

Door:

Milou

Aquaman, de film over de gelijknamige DC Comics-onderwaterheld, krijgt een spin-off. Warner Bros. Pictures heeft na het succes van de de biscoophit besloten een horrorachtige film te maken over de monsters uit het diepste van de oceaan:The Trench. Deze vertelt het verhaal van voormalig inwoners van Atlantis die werden afgezonderd van de gezonken stad en toen zijn veranderd in moordlustige creepy wezens...

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

monsters

De Trench-monsters hebben een rolletje Aquaman in de spannende bootscène, maar zijn verder vrij nieuw in het Aquaman-verhaal. Ze kwamen voor het eerst voor in de DC-strips in 2011. Warner Bros. Pictures heeft nu scenarioschrijvers Noah Gardner en Aidan Fitzgerald gevraagd om het script te schrijven rondom het verhaal van deze gevaarlijke wezens.

Geen James Momoa

Er is verder nog niks officieel bekend over de cast of releasedatum, maar de kans is groot dat zowel Aquaman-hoofdrolspelers Jason Momoa en Amber Heard als regisseur James Wan er geen deel van zullen uitmaken, meldt The Hollywood Reporter. Ook is het budget waarschijnlijk een stuk kleiner dan van andere DC-superheldenfilms.

waar blijft batman

Niet iedereen is enthousiast over de plannen. Veel fans laten weten dat ze liever films van échte superhelden zien verschijnen, zoals een nieuwe Batman-film.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
 

Ben jij excited over 'The Trench'?

Populair op FunX.nl

  • Vanaf 1 augustus krijg je 150 euro boete voor dragen van boerka

  • 66-jarige ambtenaar die geobsedeerd is door Tupac verliest baan

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Jandino gaat half jaar op vakantie: "Nu is het tijd voor Dino"

  • Beyoncé dropt kleurrijke en krachtige clip van The Lion Kings 'Spirit'

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.40876-aquaman-krijgt-horror-spin-off-the-trench-en-niet-iedereen-is-daar-blij-mee"}