STER Advertentie
STER Advertentie

Temptation Island ging er in 2007 nog heftiger aan toe dan nu

Temptation Island ging er in 2007 nog heftiger aan toe dan nu
Screenshot YouTube

Donderdag 21 februari 2019 - 13:42 uur

|

Door:

Elize

Ben jij al klaar voor een nieuwe aflevering van Temptation Island? Om alvast in de stemming te komen hebben we een throwback naar een spraakmakend Temptation-fragment uit 2007 voor je. Toen deed misschien wel de meest memorabele deelnemer ooit mee: Gringo. Hij werd helemaal gek toen hij de beelden van zijn vriendin Ciska in bed met een ander zag. Aan het einde van het kampvuur deelde hij zijn telefoonnummer met alle kijkers en deed hij de legendarische uitspraak 'talk to the hand, because the face don't want to hear it anymore'.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Confrontatie

"De laatste dag wil ik niet meer met haar zijn. Stuur haar maar weg, geef haar die Kevin mee en geef mij maar een meid van ons resort. Ik heb geen zin meer om met haar de laatste dag mee te maken. En dat meen ik." Dat waren de woorden van de woedende Gringo die geen behoefte had om zijn ex nog onder ogen te komen. Helaas voor hem kwam er aan het einde van het programma toch nog een confrontatie tussen de twee. Hoe het afliep? Zoals je kunt raden ging de Belg compleet door het lint. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Lil Kleine post foto zoontje en maakt naam bekend

  • Rihanna kiest voor model met littekens voor Fenty-campagne

  • Oprah's interview met 'When They See Us'-mannen zorgt voor tranen

  • Bizarre attractie die viraal gaat blijkt nep

  • Vader wordt influencer 'om dochter te bewijzen hoe makkelijk het is'

  • Racistische aanklager uit 'When They See Us' stapt op door Netflix-serie

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.41017-temptation-island-ging-er-in-2007-nog-heftiger-aan-toe-dan-nu"}