STER Advertentie
STER Advertentie

Dit is het eerste First Dates-stel dat gaat trouwen

Woensdag 27 februari 2019 - 17:12 uur

|

Door:

Burç

Vaak lachen we om de mislukte etentjes in First Dates, maar af en toe komt er een stelletje langs waarvan je hoopt dat het meer wordt dan een blind date. Noëlle (24) en Kevin (32) kregen dat voor elkaar. Ze leerden elkaar kennen bij First Dates en gaan nu volgens BNN/VARA zelfs trouwen!

Huwelijksaanzoek in bed

Het is zelfs behoorlijk snel gegaan met Noëlle en Kevin. De first date vond een jaar geleden plaats en het stel woont inmiddels samen in de Amsterdamse Pijp en heeft een hondje. Blijkbaar voelt het zo goed, dat Kevin onlangs op zijn knieën is gegaan, maar wel zonder ring en in een ziekenhuisbed, vlak voor een operatie.

Kevins hart

Kevin lag in het ziekenhuis, omdat zijn hart er na een heftig potje paintballen mee stopte. Hij moest geopereerd worden en had alle tijd in het ziekenhuis om na te denken over zijn toekomst. In dat toekomstbeeld stond iemand centraal en dat was de vrouw die hij bij First Dates leerde kennen. Ook Noëlle voelde dat: "Zo’n spannende periode brengt je dichter bij elkaar en ik besefte me dat ik niemand anders wilde."

Trouwen

Wanneer het stel precies gaat trouwen, is onbekend. De trouwjurk heeft Noëlle al gevonden, maar ze zoeken nog naar een geschikte locatie om elkaar het ja-woord te geven.

Kinderen?

Noëlle en Kevin hebben al een hondje, maar een kind zien ze ook zitten. "We zijn wel met babynamen bezig, maar we vermaken ons nu goed met zijn drieën. Het is ook spannend of de hartaandoening van Kevin erfelijk is en zo ja, wat dat dan betekent, mochten we een kindje krijgen", aldus Noëlle. Het lijkt Kevin in ieder geval "heel leuk" om samen een kindje te krijgen.

Populair op FunX.nl

  • Drake deelt voor het eerst foto's van zijn schattige zoontje Adonis

  • Eddy Zoëy neemt Chinezen coronavirus kwalijk

  • Waarom horen we zo weinig over het coronavirus in Afrika?

  • 8D audio is de perfecte manier van muziek luisteren in quarantainetijd

  • Mo (29) is piloot: "Ik weet niet of ik word doorbetaald"

  • Dalgona coffee: waarom de hele wereld dit drankje maakt