STER Advertentie
STER Advertentie

Officiële trailer van Marvel Studios' Avengers: Endgame gereleast

Vrijdag 15 maart 2019 - 11:01 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Marvel Studios heeft de officiële - en tevens tweede - trailer uitgebracht voor Avengers: Endgame. Hierin zie je hoe de overgebleven Avengers Captain Marvel inschakelen om de mensheid te redden. De helden zullen er alles aan doen om de schade, die Thanos heeft aangericht, te herstellen. 

Lees ook: De langverwachte trailer van Avengers 4 is eindelijk uit!

de laatste

Ben je een echte Avengers-fan, dan kan je vast niet wachten op de film die 26 april uitkomt. Endgame is namelijk de laatste Avengers-film. Er wordt dan ook verwacht dat verschillende belangrijke personages het leven zullen laten. 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.41305-officiele-trailer-van-marvel-studios-avengers-endgame-gereleast"}