STER Advertentie
STER Advertentie

Wordt horrorfilm 'The Silence' net zo populair als 'Bird Box'?

Zondag 31 maart 2019 - 16:47 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De hype rondom Bird Box lijkt inmiddels voorbij en daarom vinden ze het bij Netflix waarschijnlijk weer tijd voor een nieuwe horrorfilm: The Silence. Hierin wordt de wereld aangevallen door angstaanjagende wezens. Deze creepy vleermuis-achtige monsters weten hun prooi te vinden dankzij geluid en daarom speelt de dove tiener Ally Andrews een hele belangrijke rol in de horrorflick.

Sekte 

Samen met haar gezin vlucht Ally naar een afgelegen schuilplaats, maar daar komen ze helaas in contact met een sekte. En die groep wil niets liever dan profiteren van Ally's zintuigen. Hoe dat afloopt zie je op 10 april, want dan komt de film uit op Netflix.

Bird Box meets A Quiet Place

Het plot van The Silence doet een beetje denken aan een combinatie van Bird Box en A Quiet Place, maar daar is het verhaal zeker niet op gebaseerd. The Silence is namelijk een verfilming van het gelijknamige boek dat Tim Lebbon in 2015 uitbracht. Dat is ver voordat de andere films gemaakt waren.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Woning en auto van Lexxxus beschoten

  • VIDEO: PlayStation 5 laadt veel sneller dan PS4 Pro

  • Kim en Kanye delen eerste foto van pasgeboren baby en onthullen de naam

  • Nomineer je favoriete artiesten voor de FunX Music Awards

  • Ga als een gladiator de strijd tegen kaalheid aan!

  • Releasedatum John Wick: Chapter 4 bekendgemaakt

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.41504-wordt-de-horrorfilm-the-silence-net-zo-populair-als-bird-box"}