STER Advertentie
STER Advertentie

Drake verrast Engelse fans met nieuwe Top Boy-trailer

Dinsdag 2 april 2019 - 14:53 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Drake verraste zijn fans maandagavond tijdens een concert in Londen met de trailer van het derde seizoen van Top Boy. Dat is niet zomaar, want Drake is uitvoerend producent van de rauwe Britse Netflix-serie waarin de keiharde wetten van de straat gelden. Het nieuwe seizoen van Top Boy verschijnt in de herfst van dit jaar op Netflix en daarin maken onder andere artiesten Little Simz en Dave hun opwachting.

Drugshandel in de buitenwijken

Ashley Walters (Dushane) en Kane Robinson a.k.a. Kano (Sully) spelen ook dit seizoen weer de hoofdrollen in Top Boy. De gevaarlijke buitenwijken van Londen zijn weer het gebied waar Dushane en Sully gaan proberen om hun plek op te eisen in de drugshandel. Dat wordt nog moeilijk, want er staat een nieuwe man aan de top. Jamie Ward runt nu de boel in de buurt en deze hongerige bendeleider blijkt meedogenloos. Hij heeft geen plek voor Dushane en Sully. Bereid je dus voor op tien nieuwe afleveringen waarin zij toch de top boys van de buurt gaan proberen te worden.

top boy

Bron: YouTube/Netflix

10-jarige drugsdealer

De eerste seizoenen van Top Boy staan op Netflix, maar weinig mensen weten dat de serie ooit ontstond na een bezoekje aan de supermarkt. Maker Ronan Bennett schreef de serie, nadat hij een tienjarig kind drugs zag dealen voor zijn lokale supermarkt: "Ik vroeg mij daardoor af wat er in mijn buurt gebeurde en dat leidde ertoe dat ik Top Boy schreef."

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Heb jij Top Boy al gezien?

Populair op FunX.nl

  • TVOH-kijkers boos op Lil Kleine na wegstemmen 16-jarige Charine

  • Deze twee albino-zusjes veroveren Instagram met hun prachtige foto's

  • Kobe Bryant en 13-jarige dochter omgekomen bij helikoptercrash

  • Zus van overleden Fabienne (Over Mijn Lijk): "Ik mis haar positiviteit"

  • Rijden met alcohol op? Dan kan je straks meteen je rijbewijs kwijtraken

  • De doodsoorzaak van Juice WRLD is bekendgemaakt