STER Advertentie
STER Advertentie

Naakte Lucifer belooft een heet nieuw seizoen bij Netflix

Dinsdag 9 april 2019 - 13:42 uur

|

Door:

Burç

Netflix heeft een korte teaser uitgebracht waarin de hoofdrolspelers van Lucifer het vierde seizoen promoten. Tom Ellis, die Lucifer speelt, gaat in de teaser uit de kleren terwijl hij rustig wat drinkt. Ook wordt actrice Inbra Lavi geïntroduceerd als Eva, een dame die in het nieuwe seizoen waarschijnlijk verliefd wordt op Lucifer. Natuurlijk is Lucifers partner-in-crime Chloe Decker ook weer van de partij.

VERVEELDE ZOON VAN DE DUIVEL

Tom Ellis speelt in de Netflix-serie de rol van de arrogante Lucifer Morningstar, de verveelde zoon van de duivel die uit de hel naar Los Angeles gevlucht. Ondanks de extreme pogingen van zijn vader, weigert hij terug te keren. Lucifer runt in L.A. zijn eigen discotheek en werkt ondertussen ook als adviseur voor de politie. Hij helpt moordzaken oplossen en leert daardoor steeds meer over de mensheid en dat leidt vaak tot hilarische situaties.

Van FOX naar Netflix

Lucifer werd tot en met het derde seizoen geproduceerd door FOX, maar zij besloten de duivelse serie na drie seizoenen te annuleren. Gelukkig voor de fans zag Netflix wel de potentie en nam de streamingdienst de komische serie over. Zij plakken er in ieder geval een vierde seizoen aan vast en wie weet wat er nog meer volgt.

Stripboeken

De serie Lucifer is gebaseerd op het gelijknamige DC Comics-personage dat in de stripboeken van The Sandman werd geïntroduceerd. Later kreeg Lucifer zijn eigen stripboekenreeks.

Releasedatum Lucifer

We weten nog niet wanneer het vierde seizoen van Lucifer precies verschijnt op Netflix, maar wel dat het met minder afleveringen gaat uitkomen. Normaal heeft Lucifer zo'n 22 afleveringen, maar dat gaan er tien worden volgens producenten Ildy Modrovich en Joe Henderson: "Zo krijgen we de kans om een strakker en meer gestroomlijnd seizoen af te leveren." En aangezien Lucifer niet meer op de televisie verschijnt is de serie volgens de producenten meer duister en vele malen sexyer.

Populair op FunX.nl

  • 'Hier zit toch geen zand'-meisje doet verhaal na 14 jaar: "Ik leef niet onder een brug"

  • Alle vier agenten betrokken bij dodelijke arrestatie George Floyd aangeklaagd

  • Tiener (16) krijgt emotioneel verzoek van man (31): "Verzin een betere aanpak"

  • Tomy Holten overleed een uur na arrestatie: waarom hoorden we hier zo weinig over?

  • Dochter (6) van George Floyd weet niet dat hij is overleden door politiegeweld

  • Surinaamse coronawoordvoerder Danielle Veira gaat weer viral: "Help jezelf"