STER Advertentie
STER Advertentie

Zombieserie 'Black Summer' is een prequel van 'Z Nation'

Zondag 14 april 2019 - 14:38 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ben je The Walking Dead en de spin-off Fear of the Walking Dead zat of heb je alle afleveringen al gezien en zoek je nieuwe zombies om je 's nachts wakker te houden? Dan kan je vanaf dit weekend het eerste seizoen van de nieuwe Netflix-serie Black Summer een kans geven.

Samen tegen de zombies

Zoals vaker in zombieseries komen ook in Black Summer een stel onbekenden elkaar tegen, terwijl de doden ondertussen de wereld overnemen. Tijdens deze zombieapocalyps die in eerste instantie acht afleveringen duurt, gaan de overlevers samen op zoek naar hun vrienden en families en proberen ze alle zombies van zich af te slaan of schieten.

Z Nation

Black Summer is een prequel van Z Nation, een serie die eerder werd uitgezonden op Syfy. De gebeurtenissen in de nieuwe serie spelen zich ver voor Z Nation af, dus verwacht niet dat iemand uit de oude cast zijn opwachting zal maken in deze spin-off. De hoofdrollen in Black Summer worden gespeeld door Jaime King, Justin Chu Cary, Christine Le, Sal Velez en Kelsey Flower.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

Populair op FunX.nl

  • Vrouw kon doodgaan aan lipfillers op botoxparty

  • Rapper YNW Melly kan de doodstraf krijgen

  • Inspirerende Jandino laat leerlingen huilen in 'De Klas'

  • Boswachters gaan viral met fantastische selfie met gorilla's

  • Er komen nóg twee projecten van Beyoncé op Netflix

  • Winne en Jayh zetten Rotterdam in de schijnwerpers

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.41685-zombieserie-black-summer-nu-te-zien-op-netflix"}