STER Advertentie
STER Advertentie

Zombieserie 'Black Summer' is een prequel van 'Z Nation'

Zondag 14 april 2019 - 14:38 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ben je The Walking Dead en de spin-off Fear of the Walking Dead zat of heb je alle afleveringen al gezien en zoek je nieuwe zombies om je 's nachts wakker te houden? Dan kan je vanaf dit weekend het eerste seizoen van de nieuwe Netflix-serie Black Summer een kans geven.

Samen tegen de zombies

Zoals vaker in zombieseries komen ook in Black Summer een stel onbekenden elkaar tegen, terwijl de doden ondertussen de wereld overnemen. Tijdens deze zombieapocalyps die in eerste instantie acht afleveringen duurt, gaan de overlevers samen op zoek naar hun vrienden en families en proberen ze alle zombies van zich af te slaan of schieten.

Z Nation

Black Summer is een prequel van Z Nation, een serie die eerder werd uitgezonden op Syfy. De gebeurtenissen in de nieuwe serie spelen zich ver voor Z Nation af, dus verwacht niet dat iemand uit de oude cast zijn opwachting zal maken in deze spin-off. De hoofdrollen in Black Summer worden gespeeld door Jaime King, Justin Chu Cary, Christine Le, Sal Velez en Kelsey Flower.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Oprah's interview met 'When They See Us'-mannen zorgt voor tranen

  • Bizarre attractie die viraal gaat blijkt nep

  • Rihanna kiest voor model met littekens voor Fenty-campagne

  • Lil Kleine post foto zoontje en maakt naam bekend

  • Racistische aanklager uit 'When They See Us' stapt op door Netflix-serie

  • Vader wordt influencer 'om dochter te bewijzen hoe makkelijk het is'

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.41685-zombieserie-black-summer-nu-te-zien-op-netflix"}