STER Advertentie
STER Advertentie

Jandino bezorgt je kippenvel in teaser van nieuwe 'De Klas'-aflevering

Donderdag 18 april 2019 - 11:47 uur

|

Door:

Kavita

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jandino heeft een videofragment op zijn Instagram gedeeld, waarvan je een brok in de keel krijgt. Het gaat om een teaser van het programma De Klas, waarin de comedian/ondernemer aankomende zondagavond te zien is. Hij gaat in gesprek met een klas vol inspirerende, grappige, moedige, onzekere en mooie jongeren. In de teaser heeft Jandino een 1 op 1-gesprek met een meisje dat tranen in haar ogen krijgt van wat hij zegt. Hij maakt haar bewust van zowel haar uiterlijke als innerlijke schoonheid. En die boodschap komt echt binnen!

Naast het delen van de teaser, heeft Jandino ook een belangrijke caption uitgeschreven. 

"Gewoon jezelf zijn is een van de moeilijkste dingen die er zijn. Zeker in een maatschappij waarbij alles draait om de buitenkant. Aanstaande zondag heb ik een gesprek met een klas vol inspirerende, grappige, moedige, onzekere, slimme mooie zieltjes bij elkaar. Kortom: gewone mensen. Deze aflevering moet je zien. Misschien herken jij jezelf erin of iemand anders die net dat kleine beetje hulp nodig heeft om zichzelf terug te vinden. P.s. Ik ben geen psycholoog en ik pretendeer het ook niet te zijn. Ik ben gewoon een mens die van iedereen wil leren en het gene dat ik heb geleerd weer door wil geven aan anderen. "

De Klas met Jandino is aankomende zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. 

inspirerende voorgangers

In het programma De Klas krijgt een groep leerlingen les van verschillende 'ongewone' leerkrachten. Zo gingen presentator Matthijs van Nieuwkerk, schrijver en columnist Özcan Akyol en ex-topschaatser Erben Wennemars de comedian al voor.

Populair op FunX.nl

  • Onderzoek wijst uit: zo ziet een gameverslaafde er over 20 jaar uit

  • Dit is waarom Famke Louise alles van Instagram heeft verwijderd

  • Atalay (22) werd paar uur voor geboorte zoon doodgereden in Amsterdam

  • "Mijn vriendin scheert haar benen niet meer en daar ben ik niet blij mee"

  • Ga mee met de hype: zo maak je de lekkerste aardbeien met chocolade

  • Mislukte quarantaine-kapsels gaan viral